Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması örgülabileceği kabil yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, dü kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı faziletli direnç gösterirler ve yangının öteki alanlara yayılmasını önlemek için tasarlanmıştır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar ivedili tavır çabucak bapnın muhtemel olan en az vakit kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın kapılarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde ulaştırmak evetğu ciğerin, muhtemel olan en kesik sürede bütün insanoğluın binadan ayrılabilmesini tedarik etmek amacıyla önlem aldatmaınmaktadır.

Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik maddeleri tembihnca yapılan düzenlemelerin canipı keşik, tüm yapı sahiplerinin Yangın Merdiveni Yönetmeliği gereksinimlerini bilmesi gerekmektedir.

Yerında mahir ve sertifikalı eşmeçılarımızın ulamaları ile her projeye usturuplu yangın merdiveni üretimi konstrüksiyonlabilmektedir.

ürkü Durumunu Azaltma: Ani gelişen olaylar sonrasında insanlar ürkü evet ve bulundukları meydanı ayrılma kılmak lüzum. Hızlı çıkış olanağı sunan ve yönlendirmelerle Yangın Kapısı kolaylık kullanıma sahip olan baplar yardımıyla insanların ürkü durumu azalır ve emniyetli çıkış sağlanır.

Yangın bapsı montajı ağız ağıza hevesli şekilde dokumalması gereken ve imalatta mükemmel şekilde ortaya çısoy üründe teltik gestaltlmaması müstelzim bir kârlemdir.

Yangın bapsı nedir ve ne emeke yarar? Yangın kapısı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini bulmak dâhilin kullanılan bir kapıdır.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çkırmızıışmasına olanak katkısızlar. Yangın bapları umumiyetle kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı gibi müstacel durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdivenlerinin girizgâhleri ve yolları, mütenasip konuaretlerle sarih hale getirilmelidir. Yangın tahliye yollarını gösteren medarımaişetaretler, insanlara acil durumlarda mevsuk yolu bulmalarında yardımcı olabilir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

 60dk ve 120dk kabilinden yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için bilgi alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page